Wij gebruiken meerdere merken haarproducten in onze salons. De merken die we gebruiken zijn Keune, Goldwell en sinds kort Dreamron.

Keune

De producten van Keune zijn in verschillende stevigheidfactoren te verkrijgen voor zowel klassiek als uiterst moderne kapsels. Om deze redenen is dit product nummer 1 bij ons.

Goldwell

We verkopen verscheidene Goldwell producten voor thuisgebruik.

Dreamron

Pasgeleden zijn we een nieuwe uitdaging aangegaan met het nieuwe merk Dreamron.
Dreamron is een japans product dat aan zeer hoge kwaliteitsnormen voldoet.

Onze medewerkers gaan eerst drie maanden het nieuwe product uitproberen in onze kapsalons waarna het pas op de Nederlandse markt wordt geïntroduceerd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten van Dreamron? Kom gerust eens langs om deze producten te testen.
Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd? Mail ons en wij verstrekken u met veel plezier alle gegevens.Haarverf van Dreamron komt in veel verschillende kleuren en staat garant voor absolute kwaliteit en duurzaamheid. De verf gaat lang mee en is niet schadelijk voor uw haar, aangezien het wordt gefabriceerd naar de strengste eisen.
Deze conditioner bestaat uit natuurlijke ingredienten en zorgt mede daardoor voor een optimale conditie van uw haar en hoofdhuid. De shampoo dringt door tot in de puntjes waardoor uw haar de volledige natuurlijke verzorging krijgt die het nodig heeft. Uw hoeft alleen de shampoo in nat haar te masseren en dan 2 à 3 minuten laten inweken en daarna uitspoelen.Dreamron's bleaching powder is één van de laatste innovaties op het gebied van moderne haarkleuring. Met de bleaching powder kunt u uw haar bleken en eindelijk de kleur geven die u écht wilt hebben. De poeder is eveneens geparfumeerd waardoor het heerlijk ruikt en het is mild voor uw haar.Dreamron's shampo is gefabriceerd naar de originele Japanse formule. Het reinigt uw haar en hoofdhuid grondig, al het vuil verwijderend. Het dringt door in de wortels en puntjes van het haar waardoor uw haar extra kracht krijgt. De shampo is geschikt voor dagelijks gebruik.


De handwash van Dreamron verzorgt uw handen intensief. Het reinigt uw handen op grondige wijze. Uw handen voelen zijdezacht aan wanneer u het product heeft gebruikt. Hand wash kan altijd gebruikt worden en ruikt lekker fris.De hair tonic bestaat uit 8 verschillende natuurlijke extracten met vitamine E. Dreamron's hair tonic behandelt uw hoofdhuid met zorg. Het stimuleert de groei van haar, verlicht de stress en bevordert de haargroei.Henna leaf powder komt van gedroogde bladeren van indianse henna platnten en geeft uw haar een lang durende zwarte kleur. Het is gefabriceerd naar de strengste Japanse kwaliteitseisen en bied maximale bescherming voor uw hoofdhuid.
Met deze weaving lotion creeert u een natuurlijk ogende permanent in uw haar. Aangezien het een koude methode is, hoeft uw haar niet opgeard te worden. Voor optimale resultaten wordt echter aanbevolen om u te laten begeleiden door een kapper of kapster. Alle ingredienten die in de lotion verwerkt zijn, zijn mild voor het haar wat uw haar optimaal beschermd.Dreamron ontwikkelde een unieke formule voor de conditioning shampo. De shampo bevat Aloe Vera, vitamine E en pro vitamine B5. Dit stimuleert uw haar, versterkt het en verzorgt het zonder enige schade aan te brengen. Dankzij de conditioning shampo van Dreamron zal uw haar weer glansen en stralen.
Sillicone hairtreatment is de ideale behandeling voor futloos en beschadigt haar. De behandeling repareerd uw beschadigde haar en beschermd het tegen hitte, chemicalien en vuil. Dankzij de silliconen haarbehandeling krijgt uw haar een natuurlijke glans. De behandeling is speciaal ontworpen voor gekleurd haar en haar met een parmanentje erin.

Haaruitval is normaal en komt veel voor. Uitvoerig haaruitval veroorzaakt kaalheid en is voor veel mensen een reden van schaamte. Kaalheid moet op het juiste moment bestreden worden. Veel fruit eten en voldoende slaap reduceren het haaruitval, maar nu is er ook de positiv behandeling van Dreamron. Deze behandeling stimuleert op een natuurlijke wijze de haargroei. Het is onderzocht en bewezen dat de haargroei 100% gestimuleerd wordt door de aanwezige natuurlijke kruiden.
Één van de meest voorkomende haarklachten is roos. De hoodfdzakelijke reden van roosvorming is het uidrogen van het haar en hoofdhuid. Hierdoor kunnen eveneens bacteriele infecties ontstaan. Dreamron's anti-roos shampo neutraliseert en beschermd de hoofdhuid tegen uitdroging. Hierdoor zal uw haar en hoofdhuid schoon en fris zijn.
Superconditioner is speciaal ontworpen voor behandelt (gekleurd, en haar met een permanent) haar. de conditioner bevat speciale vitaminen, proteinen en UV beschermingen. Het penetreert snel in het haar en sluit de opperhuid die tijdens de behandeling open gegaan is. Dit reduceert de haar schade op aanzienlijke wijze. Het maakt uw haar zacht, gezond en laat het weer schijnen.